Skrua e Formimit të Largs - Zgjedhja e Sigurt dhe të Kualitetit për Ngajet Tuaja.
A je Larg dhe Larg duke u ndjekur nga një pjesë e dytë të shkurtër dhe e thelluar? skruar që e bën ideale për aplikime të klasës së fillimit dhe mesimore, gjithashtu produkti i Wuxi Sunny si Rivet i paqes arrat . Le të marrim një sye më afërte në inovacion, siguri, përdorim, kualitet dhe aplikim të Skruar Forming Screws:
Paraja e parë e Skruar Formimit skruar është aftësia e saj për të formuar efikasish ndërtezat kur skrua hidhet në material, tepër si dhe pin me larg i Wuxi Sunny. Kjo do të thotë se asnjë pre-threading nuk është e nevojshme, duke u bërë të leht dhe larg për përdorim. Një tjetër parajë e kësaj skruar është se materiale plastike dhe mepujeshme mund të përdoren si material bazë, pasi dizajni i ndërtezave nuk kërkon një profili më thell ndërtezash. Përgjithësisht, ajo mund të përdoret në materiale që nuk mbulohen nga ndërtezat e larguara, si Aluminium ose çelg korrozioni.
Inxhinieria drejt trupit ka bërë këtë skru të ndryshme nga çdo e tjeter, ngjashëm me produktin e Wuxi Sunny si dhe levhën e kamshave . Dizajni inovativ përdor formën e skruar, këndin e ndërtezave dhe vetitë e materialeve si forcë për të krijuar ndërteza në materialin bazë. Rezultati i kësaj punës të vdekur është një skru e leht për përdorim, më shpejt për instalim dhe një alternativ më e mirë për të tjerat skruar .
Kur vjen në fjale siguria, Formimi i Larg skruar ka shumë lloje avantazhe, si dhe bulli me këmbim të ulët nga Wuxi Sunny. Ata janë disponueshme me një rang të zgjerë të përfundimeve për të përputhur me nevojat dhe stilitin tuaj specifik, materiale të ndryshme të resistent për korozion, dhe një zgjedhje e madhe të dizajneve të pikave për aplikime të ndryshme. Përditësimisht, sepse ka më pak pre-larg porosi që duhet bërë, ka më pak probabilitet që ndodhjen njerëzore të ndodhin në vendin e punës. Këto vishe janë kaluara gjithashtu nëpër shumë provime për të siguruar牢lajllorinë dhe trËziminë e tyre, duke u bërë opsioni i sigurt për nevojat tuaja.
Formimi i Larg skruar përdoret tipikisht për të bashkuar një kapak ose bezel me një pajisje elektronike, ose për të fiksuar një kapak ose kapak me pajisje metalike, ngjashëm me produktin e Wuxi Sunny si vishe me kapak hexagonal . Ata mund t'i përdoren edhe për të fiksuar kapak plastic në industrinë automobilistike dhe aviacioniste apo ku është e nevojshme rezistencja ndaj ujit. Këto vishe janë ideale për material base si Alumin dhe plastik të larg, sepse ata nuk largojnë materiale si të tjerët vishe.
Fabrika jonë e pajisur me makinat më të reja të formimit në shumë faza të hiruar, makinat për rrotullim thread dhe makinat me kontroll digital. Kemi gjithashtu teknikane profesionale që kanë punuar në prodhim të bashkangjitjeve për 20 vjet. Jemi në gjendje të personalizojmë pjesë të bashkangjitjeve sipas dizajnit tuaj ose shembullit tuaj.
Wuxi Sunny është përfshirë nëpër shumicën e prodhimit boltat sked dhe pin. Ne kemi gjer përfshirë nga bolt standard dhe gjithashtu sked (bolte me këmbë hex, bolte me këmbë T, bolte me këmbë katror, bolte Flange), washer të rradhitura dhe pins të largtë të ndryshme dhe pins indeksimi. Ne jemi në gjendje të plotësojmë kërkesat tipike tuaja dhe të na dërgojmë në 3 ditë punëtore me logistiku të shpejt dhe efikase.
Produktet e nama janë të cilësive më të larg. Larg aktorëve ISO dhe kërkesat e kontrollit të cilësisë (QC) sigurojnë se të gjitha bregulltaret e nama janë në nivelin më të ngushtë të standardeve.
Ne kishim një tim të aftë për shitje dhe pas-shitje që ka njohuri të rryndëra në fiksorë dhe aparaturë, kjo bën komunikimet tona shpejt dhe efikase larg.